Bitcoin en Tron Lose Posities in Chinese Crypto Ranking

Bitcoin en Tron Lose Posities in Chinese Crypto Ranking

Het China Center for Information Industry Development (CCID) heeft zojuist de 19e editie van zijn ranking van crypto-projecten gepubliceerd, aldus Bitcoin.com.

In deze nieuwe editie van de ranking zijn 37 cryptos geanalyseerd op basis van hun basistechnologie, toepasbaarheid en creativiteit. EOS leidt nog steeds de ranking, terwijl Tron van de tweede naar de vierde plaats is gedaald en is vervangen door Ethereum op de tweede plaats. IOST staat op de derde plaats, terwijl Bitcoin Lifestyle van de 12e naar de 14e plaats is gedaald.

De experts achter de classificatie hebben uitgelegd dat het beoordelingsmodel ongewijzigd is gebleven ten opzichte van de vorige editie: de basistechnologie vertegenwoordigt nog steeds 65% in het klassement, terwijl de toepasbaarheid en originaliteit respectievelijk 20% en 15% vertegenwoordigen:

„Het resultaat van deze beoordeling zal de CCID-groep in staat stellen betere technische adviesdiensten te verlenen aan overheidsinstanties, ondernemingen, onderzoeksinstituten en technologieontwikkelaars“.